Νέα

Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη δήλωση μετά το τροχαίο – “Αφού ζω όλα καλά”

Η Τροχαία που ερευνά το ατύχημα του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της 25χρονης συνοδού του εξετάζει την εμπλοκή στο συμβάν ενός ακόμα οχήματος, λευκού χρώματος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 25χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, ένα λευκό φορτηγό της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας έχουν ήδη στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι και τη Γλυφάδα και προσπαθούν να εντοπίσουν το λευκό φορτηγό.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πρώτη απεγκλωβίστηκε η οδηγός η οποία είναι ελαφρά τραυματισμένη ενώ ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στα κάτω άκρα.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές, αλλά και τους φίλους του με μία ανάρτησή του στο Instagram. Ανέβασε μία παλαιότερη φωτογραφία του επί σκηνής, την οποία συνόδευε με τη λεζάντα: «Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…».

brettos_instag

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com