Μουσική

Όλοι οι καλλιτέχνες της COBALT MUSIC στην Κοπή Βασιλόπιτας

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου έγινε στο Zonars στο κέντρο της Αθήνας, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2018 και ήταν πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί, μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία, για να γιορτάσουν & να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος, που έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τη μεγάλη μας δισκογραφική οικογένεια.

 Τους υποδέχτηκε η διευθύντρια της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του 2017, μιας χρονιάς κατά την οποία στο ελληνικό ρεπερτόριο η COBALT MUSIC κατέκτησε με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών της τη μερίδα του λέοντος στην κορυφή των επίσημων ελληνικών charts, ενώ ταυτόχρονα εγκαινίασε τη μεγάλη συνεργασία της με τον δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group, χαρίζοντας στο μουσικόφιλο κοινό το Shape Of You του Ed Sheeran, την αδιαμφισβήτητη Νο1 επιτυχία της περασμένης χρονιάς!

 Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μαλού, Έλλη Κοκκίνου, Μύρωνας Στρατής, Λούκας Γιώρκας, Στέλλα Καλλή, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης & η Μελίνα Μακρή.

 Τέλος, το χρυσό φλουρί κέρδισε, μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες από τους «βετεράνους», το νεαρό & φρέσκο συγκρότημα των INCO (Inconsistencies), προμηνύοντας μια νέα καριέρα όλο τύχη!

Μύρωνας Στρατής - Παυλίνα Βουλγαράκη

Άννα-Μαρία ΑντίππαΛούκας Γιώρκας - Πάνος Κιάμος

Δημήτρης Τσακούμης - Μιχάλης Παπανικολάου

Μελίνα Μακρή - Άννα-Μαρία Αντίππα - Μαλού

Γιώργος Σαμπάνης - Μαλού

Στέλλα Καλλή - ¨Ελλη Κοκκίνου

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com