Νέα

Η ανησυχητική ένδειξη που πρέπει να προσέχεις κάθε φορά που πληρώνεις με κάρτα

ο πλαστικό χρήμα σίγουρα διευκολύνει και κατά πολλούς βοηθάει να κρατάμε καλύτερο λογαριασμό του τι ξοδεύουμε και πόσο χρήματα έχουμε ακόμα στον λογαριασμό μας.

Σε χώρες όπως η Αγγλία και η Αμερική η χρήση των χρεωστικών καρτών είναι περισσότερη αναμενόμενη παρά απλώς διαδεδομένη και μπορείς να βρεις POS μηχανήματα ακόμα και στους σταθμούς του μετρού αλλά και στα ταξί. Πλέον τις χρησιμοποιούμε όλοι και στη χώρα μας, πολλές φορές βγαίνουμε έξω χωρίς καθόλου χρήματα και η συναλλαγή σε ένα μηχάνημα ηλεκτρονικής πληρωμής αποτελεί το πλέον φυσιολογικό πράγμα που κάνουμε οι περισσότεροι σε καθημερινή βάση.

Παρόλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν πράγματα που αγνοούμε και παράμετροι που ακόμα και ένα μεγάλο κατάστημα δεν είναι πάντα σε θέση να ελέγξει όσο αναφορά στα μηχανήατα που χρησιμοποιεί.

Οι ειδικοί λοιπόν μας εξηγούν ποια είναι τα πράγματα που πρέπει πάση θυσία να προσέχουμε κάθε φορά που δίνουμε την κάρτα μας σε ένα POS και ποια είναι αυτά που αν τα δούμε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε την πληρωμή.

Δες τα στο βίντεο που ακολουθεί.

 [wpdevart_youtube]1y_BmHP1P1M[/wpdevart_youtube]
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com