Νέα

Η Μαντόνα “ανέβασε” στο Instagram το viral σκίτσο με τον άντρα της ΕΜΑΚ και το παιδάκι

Λύγισε ακόμα και τους πιο σκληρούς, συγκίνησε και “μοιράστηκε” σε κάθε άκρο της Γης, καθώς έγινε πολύ γρήγορα viral. Ένα σκίτσο δημιούργημα, το οποίο όμως θα μπορούσε να είναι πραγματική φωτογραφία. Γιατί πραγματικότητα… ήταν. Στην Αντιόχεια, το Χατάι, στις πόλεις που έδρασαν οι Έλληνες διασώστες, απεγκλωβίζοντας παιδιά από την Τουρκία

Το ιδιαίτερο αυτό σκίτσο λοιπόν, το οποίο δείχνει έναν άνδρα της ΕΜΑΚ να έχει αγκαλιά ένα κοριτσάκι το οποίο διασώθηκε από τα συντρίμμια του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία, μοιράστηκε και η θρυλική σταρ Μαντόνα.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαντόνα θέλησε να “μοιράσει αγάπη” στους ανθρώπους της Τουρκίας και της Συρίας και η πρώτη φωτογραφία που χρησιμοποίησε στην ανάρτησή της, ήταν αυτή. Το σκίτσο που δημιούργησε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης, με τίτλο “Είμαι εδώ για σένα“.

“Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό” αναφέρει στην ανάρτησή της η Μαντόνα και συνεχίζει: “Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα.

Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί.

Σου ματώνει η καρδιά

Η ιστορία πίσω από το σκίτσο

“Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία. “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”

“I AM HERE FOR YOU”

“SENİN İÇİN BURADAYIM””, ανέφερε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης, ο δημιουργός αυτού του αριστουργήματος.

Να σημεειωθεί πως το σκίτσο έχει κοινοποιηθεί απο χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσά τους και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πολλοί είναι και οι Τούρκοι χρήστες των social media που αναδημοσιεύουν το σκίτσο, ευχαριστώντας την Ελλάδα

thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com