Νέα

«Εγώ είπα στον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάει στο Τατουάζ» (video)

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και σχολίασε τους παίκτες του Survivor 2018: «Δεν πρόλαβα, μόνο ένα επεισόδιο έχω δει από το Survivor 2. Νομίζω εμείς είχαμε πιο πλάκα.»

 Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε κερδίσει στη βραδιά καραόκε που έκαναν στον πρώτο κύκλο του Survivor μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη την εμφάνιση τους στο Survivor 2018, ανέφερε σχετικά με το αν θα τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο: «Υποτίθεται έχω κερδίσει έναν διαγωνισμό, οπότε είναι επιβεβλημένο. Αν μπορώ κι εγώ, θα πρέπει να μου προτείνουν να πάω με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αν δεν κάνω λάθος να πάω στον Άγιο Δομίνικο που γίνονται τα αγωνίσματα μερικές μέρες. Εύχομαι να μπορώ και εύχομαι να πάω.»

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του Γιώργου Αγγελόπουλου πως θα ενταχθεί στο καστ της επιτυχημένης σειράς του Alpha Τατουάζ, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Εγώ είπα στον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάει στην σειρά. Νομίζω ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους που μιλήσαμε σε πολύ αρχικό στάδιο και του είπα κατευθείαν να το κάνει. Δεν θα του έλεγα ποτέ να κάνει θέατρο, αλλά να κάνει σινέμα ή τηλεόραση…ναι! Φυσικά αν χρειαστεί τη βοήθεια μου, εδώ είμαστε.»

[wpdevart_youtube]mZioKYQPw6o[/wpdevart_youtube]

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com