Νέα

“The Bachelor 2” – Ξεπέρασε τα 100.000 εισιτήρια και… συνεχίζει!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυνατά για το “The Bachelor 2”που μόλις στην δέκατη ημέρα προβολής του στους κινηματογράφους ξεπέρασε πανελλαδικά τα 100.000 εισιτήριαμέσα στις πρώτες κιόλας 10 μέρες προβολής του στους κινματογράφους. Η επιτυχία της ταινίας αποτυπώνεται και στα social media καθώς οι ατάκες των πρωταγωνιστών έχουν γίνει πλέον viral στα social media!

Αν εσύ δεν έχεις δει ακόμα το “The Bachelor 2” διάβασε εδώ την υπόθεση της επιτυχημένης κωμωδίας:

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς πρωταγωνιστούν στον γάμο (αν γίνει) της χρονιάς!

Δείτε το official trailer της ταινίας :

[wpdevart_youtube]4o_cdoB0A5U[/wpdevart_youtube]
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com