Νέα

Εφιάλτης ο καρκίνος χτύπησε την κόρη του Ηλία Καμπακάκη

Η είδηση έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία. Ακόμη δεν μπορώ να την αφομοιώσω και να συμφιλιωθώ μαζί της αφού έχει να κάνει με ένα μικρό παιδάκι. Την 6χρονη κόρη του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη.

Ο χειρότερος εφιάλτης χτύπησε την πόρτα της οικογένειας τους και τώρα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κερδίσουν την δύσκολη αυτή μάχη.

Τον περασμένο Νοέμβριο η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Ακολούθησαν δύσκολες στιγμές μέσα στο νοσοκομείο τόσο για την ίδια όσο και για τον τραγουδιστή και την γυναίκα του. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες. Ωστόσο η αρρώστια αυτή είναι πολύ επιθετική και τώρα χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν έκκληση για οικονομική ενίσχυση ώστε το αναγκαίο αυτό ταξίδι να γίνει πραγματικότητα. Ανάμεσα σε αυτους που έσπευσαν να βοηθήσουν και ο Γιωργος Σαμπανης.

Όσοι έχετε την οικονομική ευχέρεια και θέλετε να βοηθήσετε ώστε να σωθεί το μικρό αγγελούδι μπορείτε να το πράξετε καταθέτοντας χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 5266070334001, IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της, Τουράνη Αμαλία, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail amalia_tou@hotmail.com

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com