Νέα

Σοκάρει η Αλέξια: Με παρενόχλησαν σεξουαλικά στα 12 -με τραυμάτισαν μια ζωή

Η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως σε ηλικία 12 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση. Η Αλέξια μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ γύρω από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν. «Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση, που άρχισαν αυτά να γίνονται γνωστά και μπόρεσαν οι γυναίκες άφοβα να μιλήσουν» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι συνέβη… ήμουν 12 χρονών. Ευτυχώς δεν με άγγιξε. Μόνο με λόγια και με χειρονομία που την απέφυγα εγώ. Ήταν αρκετά και τα δύο για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στη δεύτερη περίπτωση. Και τα δύο πάρα πολύ γνωστά», είπε.

«Το είπα στους γονείς μου και θύμωσαν αλλά αυτός ήταν πολύ ισχυρός. Η κίνηση – ούτε καν άγγιγμα – με τραυμάτισε σε όλη μου τη ζωή», πρόσθεσε η Αλέξια.

Ο δεύτερος μου είπε «Αν πας Ελλάδα αυτά θα πρέπει να τα συνηθίσεις. Έτσι θα είναι στην Ελλάδα». Οπότε εγώ μίσησα την Ελλάδα που μου ανέφερε αυτός», κατέληξε η Αλέξια.

 

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker