Νέα

Έβγαλε 13,9 εκ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο παίζοντας video games

Αν ανησυχείτε που ο γιος σας περνάει ώρες ολόκληρες κλειδωμένος στο δωμάτιό του μπροστά από τον υπολογιστή του, μην ανησυχείτε. Μπορεί να βγάλει χρήματα από αυτό, όπως έκανε και ο Νταν Μίντλετον ή αλλιώς DanTDM, ο οποίος κέρδισε 12,3 εκατομμύρια λίρες τον περασμένο χρόνο, μόνο και μόνο επειδή τραβούσε σε βίντεο τα παιχνίδια που έπαιζε στον υπολογιστή του.

Ο 26χρονος ανεβάζει τα βίντεο στο YouTube από τα παιχνίδια που παίζει και ταυτόχρονα περιγράφει τι κάνει, ενώ επίσης δίνει και συμβουλές για να φτάσουν οι παίκτες σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Μίντλετον, που χαρακτηρίζεται ως επαγγελματίας Youtuber, βγάζει χρήματα από τις διαφημίσεις στα βίντεο. Μάλιστα, το περιοδικό Forbes τον χαρακτήρισε τον πλουσιότερο YouTuber του κόσμου για το 2017.

Ο Μίντλετον από το Άντερσοτ της Αγγλίας, πριν γίνει διάσημος και εκατομμυριούχους, δούλευε στα σουπερμάρκετ Tesco. Αυτή τη στιγμή τον παρακολουθούν περισσότεροι από 16 εκατομμύρια άνθρωποι με αποτέλεσμα να κερδίσει πλέον τεράστια χρηματικά ποσά από τις διαφημίσεις το YouTube, που του δίνει το 68% των κερδών.

Ο πρώην φοιτητής του Πανεπιστημίου του Νορθάμπτον ξεκίνησε την αυτοκρατορία του κατά τη διάρκεια των σπουδών του, τραβώντας σε βίντεο τον εαυτό του να παίζει το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon.

Τα βίντεό του επικεντρώνονται κυρίως στο Minecraft , ένα παιχνίδι που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Επιης, κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα «περισσότερα views αφιερωμένα σε ένα κανάλι αποκλειστικα για Minecraft».

Ο Μίντλετον παντρεύτηκε την φίλη του Τζέμα το 2013 η οποία είναι επίσης παίκτρια του Minecraft. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν «περνάμε πολύ χρόνο παίζοντας μαζί και συμμερίζομαι τις απόψεις της».

Ο 26χρονος παίκτης μίλησε επίσης για την ευθύνη να αποτελεί ένα καλό πρότυπο για τους οπαδούς του στη σελίδα του στο YouTube, η οποία προοριζόταν αρχικά για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών.

Όπως είπε: «Είναι κάτι για το οποίο δεν είχα προετοιμαστεί. Είναι κάτι που έμαθα σιγά-σιγά τα τελευταία 3-4 χρόνια. Τα τελευταία 5 χρόνια το YouTube έχει εξελιχθεί».

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com