Νέα

Μεγάλα εγκαίνια τα KIDDO τρελάθηκαν και χαρίζουν δώρα!!!

Mεγάλα Εγκαίνια στη Λάρισα απο την Νο.1 ελληνική εταιρια βρεφικων ειδών, την KIDDO, η οποια εγκαινιάζει το μεγαλύτερο βρεφικο πολυκατάστημα στην Θεσσαλια, συνολικού εμβαδου 1400μ2!

Το πιο High Tech βρεφικό πολυκατάστημα με την τεραστια ποικιλια, τις πολλες αποκλειστικότητες και τις μακραν πιο φθηνες τιμες της αγοράς ειναι πλεον γεγονός!

 Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μια από τις παρευρισκόμενες εγκυμονούσες και νέες μανούλες, που θα κερδίσουν μεγάλα δώρα συνολικής αξίας 3000 ευρώ!!!

Η κάθε έγκυος και η κάθε μωρομανούλα θα παίνουν λαχνο-νούμερο που θα έχει ισχύ και για τις 20 κληρώσεις, που θα λαμβάνουνε χώρα καθ’ολη τη διάρκεια της βραδιάς και της συναυλίας με Guest Star τον Μοναδικό Γιώργο Αξά και την Μπάντα του!

 Παρά πολλές οι πιθανότητες να φύγετε από τα εγκαίνια της KIDDO, έχοντας κερδίσει κάποιο μεγάλο δώρο και έχοντας περάσει ένα όμορφο μουσικό βράδυ με την παρέα σας!

 Πολυκαρότσια, Καθίσματα Αυτοκινήτου, Παρκοκρέβατα, Κούνιες, Ριλάξ, Ποδήλατα, Μπαταριοκίνητα, Θήλαστρα, Τσάντες και πολλά αλλά δώρα σας περιμένουν να γίνουν δικά σας.
 Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα έναρξης 18.00 το απόγευμα!
KIDDO Megastore
(1ο Χλμ Π.Ο Λάρισας – Τρικάλων / Εντος “Cosmos”, μετά το Πρακτικερ)
Tηλ: 2410 660 001
 Θα γίνει ΜαμαδοΜωροΧαμος!!!
Να είστε εκεί!
Τα KIDDO τρελάθηκαν και χαρίζουν δώρα!!!
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com