Νέα

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Αντίο σε έναν μεγάλο τραγουδοποιό

Ήταν από τις ειδήσεις που δεν θέλεις να γράψεις. Ο Λουκιανός των παιδικών μας χρόνων δεν είναι πια εδώ. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης που συντρόφεψε και μεγάλωσε με την μουσική του γενιές και γενιές έφυγε νωρίς. Πάντα μπροστά από την εποχή του τραγουδούσε το σήμερα και το αύριο. Έπαιρνε τις εικόνες που χαρακτήριζαν την κάθε εποχή και τις έκανε μουσική και στίχο. Και έκανε το πιο διάσημο πάρτι της Ελλάδας. Ο Λουκιανός, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, ο «Φτωχός και Μόνος Καουμπόι» που μας ταξίδεψε με το «Πάρτι» του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από πολυήμερη μάχη σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης “έφυγε” τα ξημερώματα της Τρίτης (07.02.2017) μετά από πολυήμερη μάχη και νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου με προχωρημένο στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας.

«Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη», αναφέρει η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

Ӵ飬鼴�᰼ �󵭡� �ĩﭽ󯵠ӡ⢼𯵫ﵠꡩ �˯�� ʧ롧伭笠󴯠ʧ𪘀ᴱﬠ󴧭 ˜񩳡. (EUROKINISSI // ʙӔS ͔́ƉQǓ)

Όπως αναφέρει στην λιτή ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ: «Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης απεβίωσε τα ξημερώματα μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας».

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com