Νέα

Έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο ! Βασικός στο All Star Game του NBA

Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ έγραψε ιστορία, μιας κι έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game, έχοντας για συμπαίκτες στη βασική πεντάδα της Ανατολής τους πρωταθλητές του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ, το αστέρι των Μπουλς, Τζίμι Μπάτλερ, και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Ράπτορς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “έσπασε” και το ρεκόρ του Κινέζου Γιάο Μινγκ (Ρόκετς 2002-11), ο οποίος ήταν στην αρχική 5άδα της Δύσης το 2003 σε ηλικία 22 ετών, 4 μηνών και 28 ημερών.  Ο ηγέτης των Μπακς έγινε ο νεότερος μη Αμερικανός που θα αγωνιστεί βασικός σε All Star Game, μιας και στις 19 Φεβρουαρίου θα είναι 22 ετών, 2 μηνών και 13 ημερών!

Όσον αφορά τις ψήφους, ο Γιάνναρος πήρε 1.604.463 κι ήρθε τρίτος στην Ανατολή, πίσω από τον ΛεΜπρόν (1.893.751) και τον Ίρβινγκ (1.696.769), ενώ συνολικά από τους παίκτες του ΝΒΑ τερμάτισε έκτος. Να σημειωθεί πως οι παίκτες και οι δημοσιογράφοι τον κατέταξαν στη δεύτερη θέση.

1

“Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους οπαδούς! Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να ξεκινήσω στο All Star Game”, ήταν το μήνυμά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ μέσω της σελίδας των Mπακς είπε: “Γεια σας, είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και για τις ψήφους. Σημαίνουν πολλά για μένα”.

Αντίπαλοι του θα είναι οι Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Καουάι Λέονανρντ κι Άντονι Ντέιβις, οι οποίοι συνθέτουν τη βασική πεντάδα της Δύσης. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος πραγματοποιεί την κορυφαία χρονιά της καριέρας του, δεν βρέθηκε στη βασική πεντάδα της Δύσης, με τον Κάρι να του “κλέβει” τη θέση την τελευταία στιγμή.

Οι πεντάδες:

Δύση: Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Καουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς)

Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς)

newsit

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com