Νέα

Ο τρελά ερωτευμένος Σταρόβας έτοιμος για γάμο και δίαιτα

O έρωτας του Δημήτρη Σταρόβα για την γυμνάστρια σύντροφό του  Άννα Σταθάκη ( ανιψιά του αξέχαστου δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ, Αρη Σταθάκη) τον οδηγεί σε ανατροπές!

Ανανεωμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας του συντρόφου δηλώνει πως μαζί της νιώθει σαν έχει δέκα γυναίκες μαζί!

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής μιλώντας  στο  ”Secret”των Παραπολιτικών και δεν δίστασε να πει πως θα ήθελε να βάλει στεφάνι για τρίτη φορά στη ζωή του.

”Είμαι σε φάση που μετακόμισα στο Παλαιό Φάληρο εγώ που είχα όριο το Χίλτον. Πιο κάτω από το Χίλτον έβγαζα σπυριά , δεν πήγαινα, γιατί ως αρκούδα οφείλω να είμαι στα βόρεια προάστια. Και τώρα μένω στο Φάληρο. Όχι ότι έχω κάτι με τα νότια προάστια, απλώς είχα συνηθίσει αλλού” είπε σχετικά με την συγκατοίκησή του με την Άννα και συνέχισε. ” Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα αμιγώς. Πάω με την καρδιά μου. Πέφτω με τα μούτρα δεν μασάω.

1

Ο Δημήτρης εκθείασε τη νέα του σύντροφο τονίζοντας: ”Θεωρώ ότι ο έρωτας δεν είναι εμπορική συναλλαγή. Δεν κάθομαι να αναλύω το καθετί. Με την Άννα έτσι ένιωσα από την αρχή και στην ηλικία που είμαι είναι όλα συνειδητά, όχι αυτό το εφηβικό που νομίζεις πράγματα. Έχω μια αίσθηση ότι έχω δέκα γυναίκες αυτήν τη στιγμή. Δεν νιώθω καμία έλλειψη”

Η μεγάλη αποκάλυψη, όμως, ήταν το ότι θα ήθελε να παντρευτεί την Άννα Σταθάκη.

”Είχα πει ότι τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (γέλια). Με την Άννα θα παντρευόμουν άνετα, γιατί μπορεί να μην είναι άνδρας, αλλά είναι γυναίκα με… δεν μπορώ να το πω (γέλια)”.

Τέλος ανέφερε πως η κόρη του έχει γνωρίσει την Άννα, έχοντας πάει μαζί διακοπές και μάλιστα έχουν γίνει κολλητές, αλλά και ότι πρέπει να ξεκινήσει δίαιτα για να είναι fit δίπλα σε μια τέτοια γυναίκα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

4

2

thetoc

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com