Νέα

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Σχεδόν τέσσερις μήνες απομένουν μέχρι την 62η Eurovision και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας φαίνεται πως επιλέχθηκε, με τις σχετικές επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το «χρίσμα» για το Κίεβο διεκδικούσαν μία τραγουδίστρια και ένα συγκρότημα, η Demy και oι Stereo Soul, ενώ η ΕΡΤ είχε αποφασίσει να γίνει απευθείας ανάθεση.

Έτσι η Demy επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, έχοντας, μάλιστα, στο πλευρό της δύο «δυνατά χαρτιά», τον Δημήτρη Κοντόπουλο στη σύνθεση και τον Φωκά Ευαγγελινό στην σκηνική παρουσία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ,  με εκπροσώπους των δισκογραφικών εταιρειών των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν αν όντως η ΕΡΤ έχει καταλήξει σε απόφαση.

Για την επιλογή του τραγουδιού, υπάρχουν δύο σκέψεις: είτε να επιλεγεί από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, είτε να δημιουργηθεί ηλεκτρονική ψηφοφορία και να το επιλέξει το κοινό. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση και το πρώτο ενδεχόμενο είναι το επικρατέστερο.

demy-stereo-soul

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com