Events

Το παζάρι βιβλίου Bookfirst στη Λάρισα

Η μεγάλη βιβλιογιορτή των μεγάλων  προσφορών μετά την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καβάλα και τον Βόλο τώρα στην Λάρισα

 https://web.facebook.com/pazaribiblioularissa/

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ,

Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

 Στο κέντρο της πόλης Φιλελλήνων 21, Λάρισα 412 22 (ακριβώς απέναντι από τον πεζόδρομο ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ και ακριβώς μετά την στροφή της ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο σημείο που γίνεται πεζόδρομος, προς πλατεία).

   πραγματικά μεγάλο παζάρι βιβλίου με βιβλία 100 εκδοτικών οίκων σε απίστευτα χαμηλές τιμές και που αξίζει να επισκεφτούν όλοιοιοι της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης περιοχής .

 λα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τa αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε  σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

  150.000 βιβλία 100 εκδοτών σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 €

 Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

 Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν ώστε ΟΙ ΤΙΜΕΣ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΩΝ σε ποσό η ποσότητα.

 Δυστυχώς υπάρχουν τίτλοι που το απόθεμα τους είναι περιορισμένο – κατά κανόνα πρόκειται για τίτλους που προσφέρονται σε πολύ φθηνή τιμή – και εξαντλούνται κατά την διάρκεια του παζαριού βιβλίου. Δίνουμε την δυνατότητα να κρατηθούν τίτλοι ως παραγγελία. Αν βρείτε ένα βιβλίο που σας ενδιαφέρει και δεν μπορείτε να το αγοράσετε εκείνη τη στιγμή, ζητήστε μας να σας το κρατήσουμε.

 Για όλα τα βιβλία εκδίδουμε απόδειξη λιανικής πώλησης για φορολογική χρήση, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου όταν πρόκειται για επαγγελματία, δεχόμαστε επιστροφή αν το βιβλίο έχει οποιοδήποτε πρόβλημα και μας έχει διαφύγει, αλλά ακόμη και εάν απλά επιθυμείτε την αλλαγή.

 Εάν θέλετε το βιβλίο ή τα βιβλία σας για δώρο προσφέρουμε φυσικά δωρεάν, πολύ όμορφη συσκευασία και σελιδοδείκτες.

 To Bookfest δεν διαθέτει βιβλία που υπάγονται στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου δηλαδή λογοτεχνικά βιβλία της τελευταίας διετίας που βρίσκονται στην πρώτη τους έκδοση (ο νόμος περί ενιαίας τιμής βιβλίου δεν επιτρέπει έκπτωση μεγαλύτερη από 10%.

 ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

χωρίς φυσικά καμία επιβάρυνση του πελάτη.

(Αmerican Express®, Diners Club, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay)

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να έχετε ενημέρωση για όλες τις προσφορές μας

https://web.facebook.com/pazaribiblioularissa/

 

Bookfest P.C. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΛΑΡΙΣΑΣ: Φιλελλήνων 21, Λάρισα 412 22

ΕΔΡΑ: Ολοφύτου 36, 111 42, Αθήνα,  Τηλ.: 2118001758, Fax: 2118005610

e-mail: info@bookfest.gr / http://www.bookfest.gr

1

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com