Νέα

Κατερίνα Λιόλιου: Η φωτογραφία με μελανιασμένο μάτι μετά το περιστατικό με το αιχμηρό αντικείμενο – «Η κατάστασή μου»

Ένα στιγμιότυπο με «μαυρισμένο» μάτι δημοσίευσε η Κατερίνα Λιόλιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια να δέχεται ένα αντικείμενο στο πρόσωπο της ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

Το viral βίντεο στο Tik Tok δείχνει την Κατερίνα Λιόλιου να έχει σταθεί προς το μέρος από όπου και «εκσφενδονίστηκε» το αντικείμενο, το οποίο η ίδια δεν κατάλαβε, τι ακριβώς ήταν. Στη συνέχεια ρώτησε ποιος της το πέταξε και μετά ζήτησε αυτός που το έκανε να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2 η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην οποία βλέπουμε ότι το μάτι της έχει πρηστεί και να έχει μελανιάσει. «Η κατάστασή μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο» έγραψε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λιόλιου δημοσίευσε και ένα βίντεο από τη στιγμή που εκσφενδονίζεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο από θαμώνα του μαγαζιού και την χτυπάει στο μάτι, γράφοντας: «Μαζί με τα λουλούδια, δέχτηκα κι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μάλλον κατά λάθος. Όλα καλά».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com