Νέα

Τι θα γίνει με τα $400 εκατ. κοινής περιουσίας μετά το διαζύγιο Brad Pitt και Angelina Jolie

Η αίτηση διαζυγίου Angelina Jolie δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ του Χόλιγουντ αφού καιρό τώρα υπήρχε η φημολογία ότι χωρίζουν.

Η Jolie, με φόντο τις διαφωνίες για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους ζήτησε διαζύγιο ενώ με δήλωσή της δεν αξιώνει οικονομική απαίτηση από την περιουσία του άνδρα της ή διατροφή.

Οι δρόμοι των δύο χωρίζουν με μοναδική απαίτησή της την φυσική και όχι νομική επιμέλεια των έξι παιδιών. Μάλιστα θα… επιτρέπει στον Brad Pitt να βλέπει τα παιδιά τους.

Ο Brad Pitt και Angelina Jolie από την στιγμή που ξεκίνησαν την σχέση του έχουν υιοθετήσει τρία παιδιά, τον 14χρονο Maddox από την Καμπότζη, τον 12 χρονο Pax από το Βιετνάμ και την 11χρονη Zahara από την Αιθιοποία ενώ είναι βιολογικοί γονείς άλλων τριών παιδιών της 10χρονης Shiloh και των 7χρονων διδύμων Vivienne και Knox.

Μετά από 10 χρόνια σχέσης και γάμου ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χωρίζουν, με την κοινή τους περιουσία να εκτιμάται στα 400 εκατ. δολάρια. Η περιουσία της Jolie ανέρχεται στα 160 εκατ. ενώ τα 240 εκατ. φτάνει η περιουσία του Brad Pitt.

«Είμαι πολύ θλιμμένος από αυτό αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας» υπογραμμίζει ο Πιτ σε μια δήλωσε στο περιοδικό People.

Π’αντως   Μπραντ Πιτ φέρεται να απατούσε τη γυναίκα του με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ, με την Αντζελίνα Τζολί να προσλαμβάνει ντέτεκτιβ και να μαθαίνει τελικά την πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με το Page Six, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν έμαθε από ιδιωτικό ερευνητή πως ο Μπραντ Πιτ την απατά με τη Μαριόν Κοτιγιάρ στο σετ της νέας τους ταινίας Allied. Η Μαριόν Κοτιγιάρ έχει σχέση με τον ηθοποιό και συγγραφέα Guillaume Canet από το 2007 και έχουν ένα 4χρονο αγοράκι.

epa02523736 (FILE) A 12 September 2010 file photo shows French actress Marion Cotillard attending a press conference for the movie Little White Lies during the 35th annual Toronto International Film Festival in Toronto, Canada. Oscar winning actress Marion Cotillard is expecting her first baby, her representative has announced on 11 January 2011. EPA/WARREN TODA

Δείτε την αίτηση διαζυγίου απο την Ατζελίνα Τζολί

3

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com