Νέα

Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση: Τα δάκρυα του Ντάνου και οι εκλεκτοί καλεσμένοι [Εικόνες – Βίντεο]

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το απόγευμα της Κυριακής, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι επέλεξε για κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Αναστάσιο Ντούγκα και Ειρήνη Λουπασάκη, ενώ οι καλεσμένοι τους ξεπερνούν τους 500 στον αριθμό.

Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση: Τα δάκρυα του Ντάνου και οι εκλεκτοί καλεσμένοι [Εικόνες - Βίντεο]

Όπως άλλωστε έχουν δηλώσει και οι δυο, ήθελαν την ξεχωριστή αυτή στιγμή με όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και με όσους έχουν μοιραστεί στιγμές από τη ζωή τους.

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τις 17.00 φορώντας ένα μαύρο κοστούμι ενώ η άφιξη της νύφης έγινε λίγο πριν τις 18.00 συνοδευόμενη από τον κουμπάρο της, Αναστάσιο Ντούγκα και τον θείο της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μάλιστα, στη θέα της νύδης, ο Ντάνος δάκρυσε. Πριν μπουν στην εκκλησία αντάλλαξαν μερικές τρυφερές αγκαλιές ενώ η συγκίνησή τους ήταν φανερή.

Αφού πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, το ζευγάρι βγήκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, οι καλεσμένοι περίμεναν για την καθιερωμένη στιγμή που θα πέταγαν το ρύζι ενώ μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκαν στο αυτοκίνητο του για να μεταφερθούν στον χώρο της δεξίωσης.

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΝΤΑΝΟΣ

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν οι: Σάρα Εσκενάζυ, Άντζελα Γκερέκου, Μάρκος Σεφερλής, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Κοκκινάκης, η Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου, ο Αντύπας με τη σύζυγό του, Στέλλα Μουσλουμίδου.

ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΟΛΑ
ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΝΤΑΝΟΣ
Γεωργία Αβασκαντήρα Γιώργος Χρανιώτης
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com