Μουσική

Στέλλα Καλλή ''Ηαγάπη τα χει όλα'' νέο τραγούδι.

Η Στέλλα Καλλή, αφού μας ταρακούνησε με το γυναικείο ζεϊμπέκικο «Πλάτη» και έκανε το μεγάλο βήμα, παρουσιάζοντας τον πρώτο ολοκληρωμένο της δίσκο «ΟΛΑ  ΜΟΥ ΤΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ» εξ ολοκλήρου με την έγκυρη υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, σήμερα κάνει μια ακόμη πρόταση με το «Η Αγάπη Τα ‘Χει Όλα», ένα αισιόδοξο σύγχρονο singleμε ύφος παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού.  

Πρόκειται για μια χορευτική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, που καταφέρνει με ευφυή σημερινό τρόπο να μας θυμίσει ακούσματα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ με τους ευφορικούς στίχους του ο Θάνος Παπανικολάουφουντώνει την ανέμελη ερωτική διάθεση και η Στέλλα Καλλή ερμηνεύει με χάρη και ικανότητα που εκπλήσσουν για μια σύγχρονη τραγουδίστρια της γενιάς της.

Το «Η Αγάπη Τα ‘Χει Όλα» είναι ένα τραγούδι που εύκολα μπορεί να σε παρασύρει,γιατί η αγάπη δεν ζητάει, μες τα μάτια σε κοιτάει…βάζει πλάτες σε στηρίζει και σε αναποδογυρίζει!!

 Το άλμπουμ «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ» περιέχει δέκα ξεχωριστά τραγούδια, όλα σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους από διακεκριμένους δημιουργούς (Θάνος Παπανικολάου, Βίκυ Γεροθόδωρου, Σταύρος Σταύρου, Δημήτρης Τσάφας, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης) στις καλύτερές τους στιγμές!

Ακουσέ το εδώ:

[wpdevart_youtube]l1bAdest64I[/wpdevart_youtube]

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com