Ελλάδα

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Μέχρι τι ώρα να σουβλίσουμε το αρνί

Από Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός θα χαλάσει με δυνατές βροχές και μπόρες στα βόρεια που σταδιακά θα επεκταθούν σε ολόκληρη την χώρα ενω παρόμοιο θα ειναι το σκηνικό του καιρού και τη Μεγάλη Τρίτη με δυτικούς ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ και την θερμοκρασία στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Από την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί με τις οποίες αστάθειες να εκδηλώνονται στα βόρεια ορεινά με βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο παραμένοντας, ωστόσο, σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Αμετάβλητος ο καιρός και την Μεγάλη Παρασκευή με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 22-23 βαθμούς Κελσίου ενω στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι ασταθής με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλα και μεσημεριανές μπόρες, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο που δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη ευνοώντας το ταξιδι των εκδρομέων του Πάσχα προς τα νησιά ενω ο κ. Αρνιακός προτείνει-για όσους γιορτάσουν το πασχαλινό τραπέζι στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας- το σούβλισμα του οβελία να εχει ολοκληρωθεί μεχρι το μεσημέρι.

Γενικά προβλέπεται ανοιξιάτικος καιρός με φυσιολογικές για την εποχή μεταπτώσεις.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com