Μουσική

Αποκάλυψη για τον θάνατο του Prince! Πέθανε από υπερβολική δόση της "ηρωίνης των φτωχών"

Στις 15 Απριλίου, μετά τη συναυλία του στην Ατλάντα, ο “πρίγκιπας” της μουσικής εισήλθε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση από υπερβολική κατανάλωση χαπιών “Perecocet”. Τα συγκεκριμένα χάπια περιέχουν την ουσία “οξυκωδόνη” και χαρακτηρίζεται ως η “ηρωίνη των φτωχών”, που πολλές φορές χρησιμοποιείται από τοξικομανείς ως παυσίπονο.

Σύμφωνα με την Dailystar, το βράδυ πριν από τον θάνατό του, ο Prince είχε επισκεφτεί ένα φαρμακείο, για τέταρτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και προσπαθούν αν έρθουν σε επαφή με τη συνοδεία του τραγουδιστή, τους φίλους, το προσωπικό και τα πληρώματα των αεροσκαφών, που είχαν περάσει τις τελευταίες μέρες μαζί του.

Αν το φάρμακο “Perecocet” καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, οι γιατροί προειδοποιούν ότι μπορεί να σταματήσει την αναπνοή του χρήστη!
“Κατανοούμε ότι ο Prince είχε πρόβλημα στο ισχίο και ταλαιπωρούνταν χρόνια από πόνους. Φυσικά πήρε παυσίπονα για να ανακουφιστεί, αλλά η αστυνομία εξετάζει αν του είχαν συνταγογραφηθεί πάρα πολλά ” αποκάλυψε μια πηγή.

Ίχνη “Perecocet” είχε βρεθεί στο αίμα των αδικοχαμένων ηθοποιών Χιθ Λέτζερ και Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Μεγάλες ποσότητες του ίδιου φαρμάκου βρήκαν και στην έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον, στο Λος Άντζελες.

 

[wpdevart_youtube]MfxhRy-iFqs[/wpdevart_youtube]
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com