Νέα

Gadget: Ερχονται το νέο μικρότερο iPhone και καινούργιο iPad από την Apple

Σε λίγες ημέρες την 21η Μαρτίου θα αποκαλύψει ένα νέο iPhone με μικρότερη οθόνη, καθώς και ένα ενημερωμένο iPad.

Μετά από ανακοίνωσή της η Apple αναφέρει πως σε event την 21η Μαρτίου στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, θα αποκαλύψει ένα νέο iPhone με μικρότερη οθόνη, καθώς και ένα ενημερωμένο iPad.

Η εταιρία θα παρουσιάσει ένα νέο smartphone με οθόνη τεσσάρων ιντσών, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Bloomberg. Το κινητό τηλέφωνο θα είναι παρόμοιο με το iPhone 5s που κυκλοφόρησε το 2013 και συνοδεύεται από νέο πακέτο εξαρτημάτων.

Για το διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Tim Cook, το event θα αποτελέσει ένα διάλειμμα από μια μάχη που εκκρεμεί με το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με την ιδιωτικότητα και την κρυπτογράφηση. Η εταιρία αντιμάχεται την απαίτηση της κυβέρνησης να ξεκλειδώσει το iPhone που χρησιμοποιήθηκε από έναν από τους δράστες του Σαν Μπερναντίνο.

Όπως επιχειρηματολογεί, η απόφαση και εντολή της κυβέρνησης ξεπερνά τη δικαιοδοσία των αρχών καθώς αποδυναμώνει την προστασία των πελατών της εταιρίας και θεσπίζει κακό προηγούμενο που θα μπορούσε να υποχρεώσει άλλες εταιρίες τεχνολογίας να δημιουργήσουν εργαλεία που θα βοηθούν την επιβολή του νόμου.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com