Νέα

Άννα Βίσση: «Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε εμείς»

Η σούπερ σταρ της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για θέματα – ταμπού, όπως η αποτοξίνωση της κόρης της, το σκληρό διαζύγιο με το Νίκο Καρβέλα και τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι.

Η Άννα Βίσση μίλησε για την αποτοξίνωση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα από το αλκοόλ, αλλά και για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή και την καριέρα της στον Τάσο Τρύφωνος, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 από τον Alpha Κύπρου.

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δε θέλαμε αλλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν», είπε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα.

«Δε θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δε θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση για την προσωπική της ζωή.

Σχετικά με την αποτοξίνωση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα από το αλκοόλ ανέφερε: «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

«Με βρίσκει το “γιαγιά” σε μια πιο χαλαρή στιγμή της ζωής μου», είπε ακόμα.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
mikrofwno.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com