Πολιτική

"Έπεσε" το twitter από την συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου!

 

Η  Ζωή Κωνσταντοπούλου… απασφαλίζει και το Twitter ζει μεγάλες στιγμές! Η πρώην πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά σφοδρότατη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για όλη την διάρκεια της πρώτης θητείας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Έναν χρόνο πριν, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αλέξης Τσίπρας είχαν ήδη μπει στα… βαθιά νερά των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους. Σήμερα, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, με μία ακόμη συνέντευξή της καταγέρεται εναντίον τουπρωθυπουργού, περιγράφοντας τα σημεία – κλειδιά της πρώτη περιόδου διακυβέρνησηςΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή Ιστορίες, του skai, η Ζωή Κωνσταντοπούλου “σφυροκόπησε” για μία ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα.

Επανέλαβε την άγνοιά της για την πρόθεση του πρωθυπουργού να την τοποθετήσει στην Προεδρία της Βουλής και όχι στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως η ίδια επιθυμούσε με βάση και με τις αρμοδιότητές της εντός ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τον οποίο χαρακτήρισε “ανδρείκελο”, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει ακόμη και για σχέδιο Β!

Βεβαίως στο twitter υπήρξε ένας… καταιγισμός αναρτήσεων! Δείτε μερικές από αυτές:

«Ο Τσίπρας έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρχει σχέδιο Β» – Άντε ρε Ζωή τόση ώρα ζέσταμα, ξεκίνα το ματς

Εγω παντως περίμενα την Κοσσιωνη να πάρει την συνέντευξη.
Ενα Τι ΕΙΠΑΤΕ round 2 τον ηθελα

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com