Αθλητικά

Νίκη τίτλου για την ΑΕΛ, δηλώσεις Τσιώλη

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης στο νικηφόρο ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Θα μιλήσουμε για το παιχνίδι. Οι νίκες ή οι ομάδες που πρέπει να κερδίσουν πρέπει να το κάνουν με κάποια κριτήρια. Δεν είναι η κυκλοφορία μπάλας μόνο που φέρνει τις νίκες. Είναι οι περισσότερες ευκαιρίες που κρίνουν τις καλές εμφανίσεις. Υπό αυτή την έννοια η Λάρισα ήταν καλύτερη και αυτή που δικαιούταν τη νίκη. Ξεκινήσαμε με προβλήματα. Υπήρξε η αλλαγή σχηματισμού στο ημίχρονο όπου βοήθησε την ομάδα να παίξει καλύτερα.

Έπρεπε να έχουμε μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού, να είμαστε καλύτεροι στην τελική πάσα για να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα από αυτό το ματς. Μέχρι το 80′-82′ ήταν μια σίγουρη νίκη για την ΑΕΛ. Το λέω αυτό γιατί όλα τα ματς τα ζω πολύ ένταση κάθε φορά. Από εκεί και πέρα αφού δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί στην τελική πάσα, μετά υπήρξε και η πίεση ήταν πιο λογικό να οπισθοχωρήσουμε.

Όπως είπε και ο κ. Βελέτζας σεβασμός για τον Απόλλωνα αλλά σεβασμός για την μεγάλη ΑΕΛ. Είχαμε αρκετό πάθος στο παιχνίδι μας και ένταση και αυτό φάνηκε. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο κόσμος της ΑΕΛ και η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο. Καλή συνέχεια στον αντίπαλος μας».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com