Νέα

Σε έκθεση ιστορικών οχημάτων μεταβάλλεται το parking του Fashion City Outlet το Σάββατο

Το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου, το parking του FashionCityOutlet μεταβάλλεται σε έκθεση ιστορικών οχημάτων και συνδέει το σήμερα με μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μιας άλλης εποχής, σπάνιας ομορφιάς και ιδιαίτερης τεχνολογίας μας περιμένουν να τα θαυμάσουμε και να φωτογραφηθούμε μαζί τους στην εναρκτήρια εκδήλωση της 1ηςΠανθεσσαλικής  Συνάντησης Ιστορικών Οχημάτων που συνδιοργανώνουν η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Λάρισας (ClassicCarClubLarissa), η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και Vespa Λάρισας, η Φ.Ι.Ο. ( Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων Βόλου), ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Αγιάς.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός στο χώρο των Ιστορικών Οχημάτων, καθώς πρώτη φορά στα χρονικά, οι τρείς Λέσχες της Θεσσαλίας συμπράττουν στη διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα και αναμένεται να συμμετέχουν σπάνιας ομορφιάς οχήματα από όλη την Ελλάδα. Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μετά τα φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλία.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, από τις 10 μέχρι τις 11:30 το πρωί, το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας μας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε την ιστορία της αυτοκίνησης και της μοτοκίνησης, να ζήσουμε ένα εξαιρετικό γεγονός και παράλληλα να κάνουμε τα ψώνια μας, χωρίς άγχος με την άνεση που προσφέρει το shopping στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας.

 

FashionCityOutlet

4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com