Νέα

Γιάννα Τερζή: «Το πρόβλημα υγείας μου είναι σπάνιο, το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική»

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει συμβεί. Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνια, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως» αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή.

«Κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην ποιότητα της ζωής σου. Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω… Δεν είχα αίσθηση του κάτω μέρος του σώματός μου» συμπλήρωσε η Γιάννα Τερζή.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com