Νέα

Σάκης Αρσενίου: Δεν μπήκα διαβασμένος στο Survivor

Για τις λίγες μέρες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο μίλησε ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα του Love It, ενώ το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε εκτάκτως μέσα από το Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ.

«Ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί.

Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Μάλιστα, μου ανέθεσε να προσέχω την σύντροφο του, την Μαρία και εννοείται πως θα το κάνω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά.

Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε διάφορα θέματα».

«Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος αλλά και διαβασμένος να έμπαινα, το ίδιο θα κινιόμουν.

Θα μπορούσα άνετα να πω μέσα μου πως αφού είναι ο Άρης φίλος μου και κάνει παρέα με συγκεκριμένα άτομα, εγώ θα πάω από την άλλη πλευρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να με ψηφίσουν ποτέ.

Θα πάω να κάνω τον καλό στα κορίτσια και τον Τάκη, θα σιγουρευτώ ότι δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος και θα έχω τις πλάτες του Άρη και της παρέας του.

Δεν θα το έκανα όμως αυτό! Είναι ψεύτικο, το θεωρώ άτιμο και δεν υπάρχει προσωπικότητα» συμπλήρωσε ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com