Νέα

Κατερίνα Λιόλιου: Απαντά πρώτη φορά για το σκηνικό με τον Ψινάκη – «Φέρθηκε απρεπώς, χυδαία συμπεριφορά»

Μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα metoo στο χθεσινοβραδινό live του J2US, η Κατερίνα Λιόλιου θέλησε να πάρει θέση, καθώς είναι ένα θέμα που την αφορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μάνατζερ το 2022 βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του X-Factor. Τότε, τα backstage του show παρουσίαζαν η Κατερίνα Λιόλιου με τον Ηλία Μπόγδανο. Σε ένα από τα live, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στα backstage και για “πλάκα” γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη στην κάμερα και έκανε πως της κατεβάζει το σουτιέν.

Η τραγουδίστρια αφού πληροφορήθηκε για τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για το περιστατικό, θεώρησε ότι η αλήθεια παρερμηνεύτηκε και έτσι μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com