Νέα

Νίνο: Η απάντηση για την ανάρτησή του που χαρακτηρίστηκε ομοφοβική

Μια ανάρτηση που έκανε ο Νίνο στα κοινωνικά δίκτυα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι ήταν τοποθέτηση ως προς το θέμα του γάμου τον ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας.

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;» έγραψε ο Νίνο σε ανάρτηση που χαρακτηρίστηκε ομοφοβική.

Ο τραγουδιστής θέλησε να απαντήσει στις αντιδράσεις κάνοντας μια νέα ανάρτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα Threads.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να τελειώνουμε με αυτό το “αστείο”, το παράδειγμα με την μπανιέρα και το καλοριφέρ, ήταν το γνωστό – ό, τι δηλώσεις είσαι. Ό, τι θέλεις κάνε. “Είμαι αυτό, και θα κάνω αυτό κι αυτό”. Επίσης δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Είμαι κατά της βίας, κατά των ναρκωτικών, κατά του μίσους. Είμαι υπέρ της αγάπης! Υπέρ της ελευθερίας! Τίποτα πλέον δεν είναι παράξενο στις μέρες μας! Μη γίνει παράξενο όμως το φυσιολογικό».

Δείτε την ανάρτηση

nino_


Νίνο: Η ανάρτησή του για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και οι αντιδράσεις στο Threads

Η τελευταία ανάρτηση του Νίνο στο Threads, αναφορικά με τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του τοποθέτηση την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο Νίνο.

nino

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή «Γεια σου».Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Σημείωσαν επίσης, πως καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και σχολίασαν πως δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τη σχέση κάποιου και να την παρομοιάζουμε με μια μπανιέρα και ένα καλοριφέρ.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις του κοινού:

nino_antidraseis
ninon2


Τι είναι το Threads

Διαθέσιμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι από τις 14 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads που επιδιώκει να ανταγωνιστεί ευθέως το Χ (πρώην Twitter) του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ.

Αν και η πλατφόρμα λειτουργεί από τον Ιούλιο, η Meta αποφάσισε να τη λανσάρει σήμερα στην Ευρώπη, καθώς ήθελε να υπάρξει χρόνος για την μελέτη των επιπτώσεων των ευρωπαϊκών κανόνων.

«Σήμερα ανοίγουμε το Threads σε περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Καλώς ήρθατε όλοι», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μαρκ Ζούκερμπεργκ στον λογαριασμό του στο Threads.

Με την πλατφόρμα «microblogging» που συνδέεται με το Instagram και μοιάζει με το Χ (Twitter), η Meta έχει ξεκάθαρα στόχο να ανταγωνισθεί την πλατφόρμα που εξαγοράσθηκε από τον Έλον Μασκ.

Το Threads κατέγραψε γρήγορα δεκάδες εκατομμύρια εγγραφές σε ολόκληρο τον κόσμο το καλοκαίρι, αλλά η Meta προτίμησε να καθυστερήσει το άνοιγμα στην Ευρώπη για να επεξεργασθεί τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τις ψηφιακές αγορές που αυστηροποιεί τις αντιανταγωνιστικές ρυθμίσεις.

«Με στόχο την συμμόρφωση στις ευρωπαϊκές ρυθμίσεις», ο όμιλος πρότεινε μία επιπλέον επιλογή που απευθύνεται στους χρήστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν στο Threads χωρίς να έχουν λογαριασμό Instagram, αλλά με περιορισμένες λειτουργίες.

Πώς θα γίνεται η σύνδεση με τον λογαριασμό Threads

Στον υπόλοιπο κόσμο, μόνο οι χρήστες του Instagram (2 δισεκατομμύρια συνολικά) μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό Threads και οι δύο λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι.

«Οι πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (οι 27, η Ελβετία, η Ισλανδία και το Λιχτενστάιν) μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν προφίλ Threads συνδεδεμένο με τον λογαριασμό τους στο Instagram, πράγμα που θα τους επιτρέψει να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους πολίτες στον υπόλοιπο κόσμο, ή να χρησιμοποιήσουν το Threads χωρίς προφίλ, στην περίπτωση αυτή όμως, χωρίς να μπορούν να αναπτύξουν διάδραση με το περιεχόμενο», διευκρίνισε η Meta.

Οι χρήστες χωρίς προφίλ θα μπορούν «να περιτρέχουν το περιεχόμενο της εφαρμογήςThreads, να αναζητούν λογαριασμούς, να μοιράζονται περιεχόμενο μέσω αντιγραφής των link ή να κάνουν διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω πλατφορμών (platform sharing) και να κάνουν αναφορά περιεχομένου του Threads».

protothema.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com