Νέα

Σοφία Καρβέλα: Σύσσωμη η οικογένειά της στην παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό

Ένα μεγάλο πάρτι για την παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό που φέρουν την υπογραφή της Σοφίας Καρβέλα δόθηκε το βράδυ της Τρίτης 30/5 σε γνωστό club restaurant της Αθήνας.

Εκεί βρέθηκε η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που ταξίδεψε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας από τη Νέα Υόρκη όπου ζει μόνιμα, με αφορμή αυτή τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία Meyia.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 30/5 λίγες ώρες πριν το πάρτι, η ίδια ήταν αρχικά επιφυλακτική στο να σχεδιάσει μαγιό γιατί δεν είναι από τις γυναίκες που αγαπούν ιδιαίτερα τις καλοκαιρινές διακοπές και τα συγκεκριμένα ρούχα αλλά αποφάσισε να πει “ναι” σχεδιάζοντας κομμάτια που θα μπορούσαν να φορεθούν και με κάποιο παντελόνι ή σακάκι.

Φυσικά, από το πάρτι αυτό δε θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της Σοφίας Καρβέλα, Άννα Βίσση αλλά και ο πατέρας της, Νίκος Καρβέλας, με τους οποίους είναι ιδιαίτερα δεμένη!

Η Σοφία Καρβέλα άλλωστε είναι εκείνη που επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της ενώ η Άννα Βίσση κάθε φορά που αναφέρεται στην κόρη της το κάνει με μεγάλο καμάρι και θαυμασμό.

Στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών, επίσης, η Αννίτα Πάνια με τον γιο της, Ανδρέα, η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Χρύσανθος Πανάς, η Ναταλία Δραγούμη και πολλοί ακόμη…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com