Νέα

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Όλα όσα ξέρουμε για τον γάμο τους

Μια από τις πιο ευχάριστες μέρες της ζωής τους πρόκειται να ζήσουν ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Μαριλού Κόζαρη!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η 30χρονη φαρμακοποιός, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, το Σάββατο 27 Μαΐου.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα, ένα νησί που ο Πάνος Μουζουράκης αγαπά ιδιαίτερα και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε και το δικό του σπίτι εκεί.

«Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το Bachelor», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση τους.

Οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου του ζευγαριού

 

Οι κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι πέντε και πιο συγκεκριμένα δυο φίλες της Μαριλού Κόζαρη και ακόμη τρία άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης διέψευσε ότι θα είναι 6 οι κουμπάροι στον γάμο του, όπως ακριβώς είχε γραφτεί.

Οι καλεσμένοι θα είναι γύρω στα 500 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου. Οι λευκές ορτανσίες και παιώνιες θα στολίζουν υπέροχα τόσο την εκκλησία όσο και τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια δεξίωση. Όπως καταλαβαίνεις τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ώστε να μην μπει κανείς απρόσκλητος και χαλάσει την μαγική ημέρα του ζευγαριού!

Ακόμη, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το Breakfast@Star, μια μέρα πριν το γάμο θα υπάρξει ένα μεγάλο πάρτι, ενώ και την επόμενη ημέρα θα γίνει και ένα after wedding party. Το γαμήλιο μενού θα έχει ως βάση το κρέας, τα θαλασσινά αλλά και τα λαχανικά για τους vegan καλεσμένους.

Μετά το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης, το νεόνυμφο ζεύγος θα διανυκτερεύσει στην έπαυλη του πολυτελές κτήματος.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό», το μέρος στο οποίο θα γίνει ο γάμος αποτελεί ένα από τα πιο πολυτελή κτήματα του νησιού, το οποίο βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας. Ο Πάνος Μουζουράκης φέρεται να έχει ζητήσει ήδη προσφορά από το συγκεκριμένο κτήμα, ωστόσο οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό θέλησαν να μην επιβεβαιώσουν την είδηση.

«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ξέρει καλά το νησί της Αίγινας.

Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πάνου Μουζουράκη

 

Μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά, ο Πάνος Μουζουράκης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαριλούς Κοζάρη. Η ξανθιά φαρμακοποιός είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Η σχέση τους προχώρησε αρκετά γρήγορα, καθώς οι προτεραιότητες και των δύο ήταν ίδιες.

Μάλιστα, και η Μαριλού διατηρούσε σοβαρή σχέση πριν τον τραγουδιστή, με έναν αρκετά γοητευτικό γιατρό. Η 30χρονη φαρμακοποιός είναι στενή φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου και μαζί είχαν ταξιδέψει στο Παρίσι πριν λίγους μήνες.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στα social media λατρεύει τα ταξίδια και την θάλασσα και έχει το δικό της μοναδικό στυλ.

«Eίμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, σημασία έχει να είσαι καλά», είχε αναφέρει ο Πάνος Μουζουράκης σε δηλώσεις το περασμένο φθινόπωρο.

Το ζευγάρι, μέχρι στιγμής, δείχνει πως δεν επιθυμεί δημοσιότητα, τόσο γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης αλλά και για τον  γάμο τους. Ο σκοπός τους είναι οι επόμενοι μήνες να κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα, ώστε ο ερχομός του μωρού να ολοκληρώσει την προσωπική ευτυχία του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον γάμο τους, ο τραγουδιστής μέσα από βίντεο στο κανάλι του στο youtube, ζητά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την επιθυμία του, να μοιραστεί την στιγμή με λίγους.

«Κατανοώ, είναι επάγγελμα και κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή», ήταν η φράση του Πάνου Μουζουράκη για τους δημοσιογράφους που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε αρκετές εκπομπές.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com