Νέα

Δήμος Αναστασιάδης: «Θεώρησαν όλοι ότι κάνω χρήση ουσιών, με ενόχλησε αυτό»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για διάφορες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, τη σχέση με τον γιο του και τη σύζυγό του Τζένη Θεωνά καθώς και για τα δημοσιεύματα που του χρέωναν πως κάνει χρήση ουσιών.

«Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανέβει μια κοπέλα στο stage του μαγαζιού που τραγουδούσα και μου έβαλε ένα 50αρικο στο παντελόνι. Αυτό ήταν μια ευχάριστη στιγμή, είχε πλάκα. Υπήρχε και μια περίπτωση, ίσως δυο περιπτώσεις που τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, υπήρχε και παρακολούθηση εκτός δουλειάς που έχει να κάνει και με το σπίτι, στο καφέ που πήγαινα… Βρήκα τρόπο και έφυγα από αυτή την κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Θεωρώ ότι περνάω πολύ ουσιαστικό χρόνο με τον Αριώνα, τον γιο μου. Είμαι πάρα πολύ του παιχνιδιού, έχω αυτόν τον ρόλο. Πάμε στην παιδική χαρά και φτάνω να είμαι ο κλόουν της παιδικής χαράς… Δεν τον έχουμε βαφτίσει. Η κακιά η ώρα τα έφερε έτσι ώστε να βρεθούμε στην κηδεία ενός θείου μου και έπαθε ένα σοκ, δε του άρεσε. Δε θέλαμε να παραβιάσουμε κάτι τόσο έντονο και να μπούμε σε μια τόσο σκληρή διαδικασία. Μετά πέρασε ο καιρός και τα χρόνια και νομίζω ότι πια πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο να το κάνουμε» είπε σε άλλο σημείο ο Δήμος Αναστασιάδης για τη σχέση με τον γιο του και τον λόγο που δεν τον έχουν ακόμη βαφτίσει.

Όσο για το αν θα παντρευτούν με τη Τζένη Θεωνά, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε, «Το νυφικό δε ξέρω αν θα το φορέσει η Τζένη. Προς το παρόν είμαστε μαζί. Ούτως ή άλλως και η Τζένη κάνει μια δουλειά που έχει ντυθεί 10 φορές νύφη… Γνωριστήκαμε όταν έκανα μουσική επιμέλεια σε μια παράσταση που έπαιζε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά.

Η Τζένη είναι λίγο απόμακρη γενικά, δε δίνει εύκολα χώρο. Ακόμα με ταλαιπωρεί. Τη βλέπω στην εκπομπή. Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει… Με έχει καλέσει στην εκπομπή αλλά σε πρώτη φάση δε θα μου άρεσε να πάω».

Τέλος, ο Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην περίοδο που λόγω κάποιων κιλών που είχε χάσει, πολλοί του χρέωσαν πως έκανε χρήση ουσιών. «Ήταν μια περίοδος που πρόσεξα λίγο τη διατροφή μου, έκανα αρκετά γυμναστική και έμεινα σαν πούπουλο. Θεώρησαν τότε όλοι ότι κάνω χρήση ουσιών. Με ενόχλησε» εξομολογήθηκε.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com