Νέα

Χρήστος Μάστορας: Η αλήθεια για το δημοσίευμα που τον θέλει υποψήφιο στις εκλογές

Έντονη ήταν η φημολογία τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που θέλει τον Χρήστο Μάστορα να κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην Νέα Δημοκρατία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day διέψευσε ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης και frontman του συγκροτήματος Melisses σκέφτεται να πολιτευτεί.

«Συνομίλησα με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη, γιατί ήθελα να το επιβεβαιώσω. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν υπάρχει ούτε συζήτηση, ούτε πρόταση ούτε σαν ενδεχόμενο στο μυαλό του Χρήστου Μάστορα. Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι αν και καλλιτέχνης έχει κοινωνικές ευαισθησίες, έχει λέγειν και πολιτικές ανησυχίες. Γι’ αυτό και τον είχε δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Γι’ αυτό και αυτές οι συναντήσεις και μία επικοινωνία, κοινωνική που μπορεί να έχουν, να έκανε κάποιους να θεωρούν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε σαν ενδεχόμενο, ούτε έχει συζητηθεί, ούτε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, δεν τον αφορά καθόλου. Ο Χρήστος Μάστορας το διαψεύδει, ούτε καν θέλει να αφήσει να συζητιέται το όνομά του έτσι» ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com