Νέα

Πάολα: «Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω»

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, τη συμβουλή που έχει δώσει στην κόρη της, αλλά και τα δημοσιεύματα που την έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν, μίλησε η Πάολα σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η τραγουδίστρια ανέφερε ότι:

«Δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμένα κακή συνεργασία κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρετε διαφορετικά από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα, ήταν όλα καλά».

Στη συνέχεια, είπε για τα κιλά της και τα ρούχα της: «Παλιά ντυνόμουν πολύ εκκεντρικά. Τώρα νομίζω είμαι πιο ήσυχη. Μεγαλώνοντας έρχεται και ο κορεσμός, τα απομυθοποιείς κιόλας. Δεν μου κάνουν πια τα ρούχα από παλαιότερες εμφανίσεις. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω. Υπάρχουν τα ρούχα μου, αλλά δεν μου κάνουν. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γυμναστεί».

«Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου, όπου είναι αυτό. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα εκεί θα ξαναγυρίσω. Θα κάνω ό,τι είναι να κάνω και θα γυρίσω εκεί από όπου δεν έχω φύγει ποτέ μου» σημείωσε τέλος.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ – protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com