Νέα

Έξαλλοι Βανδή – Μπισμπίκης με τον Αντώνη Ρέμο: Το νέο βίντεο και η ατάκα που εξόργισε το ζευγάρι [βίντεο]

Το βράδυ της Κυριακής των Αποκριών ο Αντώνης Ρέμος στο κέντρο ΝΟΧ όπου εμφανίζεται έκανε ένα δεύτερο σχόλιο – αναφορά στον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά από εκείνο για τα κιλά του ηθοποιού, με αφορμή τον εντυπωσιακό χορό της νεαρής κοπέλας επί της πίστας.

Την ώρα που την έραινε με δεκάδες δίσκους με λουλούδια, ο λαϊκός τραγουδιστής σχολίαζε παράλληλα από το μικρόφωνό του τις χορευτικές επιδόσεις της νεαρής κοπέλας χρησιμοποιώντας μία περίεργη σύγκριση με τον περίφημο χορό του Βασίλη Μπισμπίκη μπροστά από τη Δέσποινα Βανδή λίγες ημέρες πριν.

«Μπράβο κοπελάρα μου, αυτά είναι. Μπισμπίκης και μαλ@κί€ς, αυτές είναι ζεϊμπεκιές», σχολίασε ο τραγουδιστής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nassosblog αυτό το σχόλιο στο βίντεο που έγινε viral πείραξε πολύ τη Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια και ο Αντώνης Ρέμος είναι πολλά χρόνια φίλοι, έχουν συνεργαστεί για τρεις σεζόν ενώ τους συνδέει και το γεγονός ότι είναι και οι δύο παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Γερμανία.

Η τραγουδίστρια θεώρησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη, χτύπημα κάτω από τη ζώνη το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου, ειδικά όταν αυτό έγινε από το μικρόφωνο μπροστά σε ένα γεμάτο μαγαζί.

Πηγή

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com