Νέα

Σφραγισμένο iPhone πρώτης γενιάς πουλήθηκε για περισσότερα από 63.000 δολάρια

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ανθρώπων, η Κάρεν Γκριν δεν άνοιξε ποτέ τη συσκευασία του νέου iPhone που πήρε το 2007.

Το iPhone πρώτης γενιάς πουλήθηκε σε δημοπρασία για 63.356,40 δολάρια την Κυριακή, περίπου 15.000 δολάρια περισσότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

«Το να ανακαλύψεις ένα πρωτότυπο μοντέλο πρώτης κυκλοφορίας από το 2007, ακόμα ολοκαίνουργιο με ανέπαφη την εργοστασιακή του σφραγίδα, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο», δήλωσε στο BBC ο Μαρκ Μοντέρο της LCG Auctions.

Η LCG Auctions χειρίστηκε τη δημοπρασία, η οποία άνοιξε στα 2.500 δολάρια στις 2 Φεβρουαρίου και έκλεισε την Κυριακή μετά από 27 προσφορές.

Το κινητό, είχαν κάνει δώρο στην Κάρεν Γκριν φίλοι της για την πρώτη της δουλειά. Ωστόσο, καθώς εκείνη είχε μόλις αγοράσει νέο κινητό, φύλαξε το δώρο άθικτο, χωρίς καν να ανοίξει τη συσκευασία. «Είναι iPhone, δε θα παλιώσει ποτέ» είχε σκεφτεί τότε.

Και άλλα iPhone πρώτης γενιάς, σε ανάλογη κατάσταση και συσκευασία, πουλήθηκαν προσφάτως, ένα έναντι 35.414 δολαρίων τον Αύγουστο, κι άλλο ένα 39.339 δολαρίων τον Οκτώβριο.

Όπως ανέφερε η Γκριν στο Business Insider, θα είχε κρατήσει κι άλλο το παλιό της iPhone ώστε να αυξήσει την αξία του, ωστόσο χρειαζόταν τα χρήματα για να φτιάξει τη δική της επιχείρηση στο Νιου Τζέρσεϊ.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com