Νέα

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Αυτό είναι το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής

Με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι Die Together θα διαγωνιστεί φέτος η Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Μέσα από την ΕΡΤ και την εκπομπή Studio 4 ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι Die Together με το οποίο θα συμμετέχει η χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Ακούστε ΕΔΩ το τραγούδι

Το τραγούδι είναι σε σύνθεση της Αμάντα Γεωργιάδη μαζί με τον Νορβηγό συνεργάτη της Bjorn Helge. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του βίντεο κλιπ, που γυρίστηκε στη Σύμη, ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας.

Πριν την παρουσίαση του τραγουδιού προηγήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Αμάντα Γεωργιάδη στην Αντιράνα Παρασκευοπούλου.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και στους στίχους του τραγουδιού, Die Together τους οποίους έγραψε η ίδια.

«Είναι τραγικό το ότι τόσοι άνθρωποι σκοτώνονται, ενώ εγκαταλείπουν τα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειες. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έγραψα το τραγούδι ένα χρόνο πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Είναι ένα τραγούδι που μιλά για την αγάπη. Όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι πάρα πολύ, θες να κάνεις τα πάντα», δήλωσε η Αμάντα Γεωργιάδη.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com