Νέα

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ουδέποτε επικοινώνησα μαζί της, δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες του δηλώσεις ο Χρήστος Δάντης, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star.

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Και ξεκαθάρισε: «Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της».

Ο Χρήστος Δάντης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε ερώτηση για το εάν θεωρεί πως η Ασημίνα είχε κινητό στο Survivor All Star.

«Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;» αντέδρασε αμέσως ο τραγουδιστής.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

tlife.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Close