Νέα

Κατερίνα Στικούδη: Οι ισορροπίες στη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη και η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο τους

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την καθημερινότητά της, τη σχέση της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τον γιο της, Βύρωνα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Τελικά όλα κυλούν αβίαστα στη ζωή σου χωρίς άγχος;

Είμαι ευγνώμων, νιώθω τυχερή, πάνω από όλα όμως είμαι εργασιομανής και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Είναι σημαντικό που η οικογένειά μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να είμαι δημιουργική και πάνω απ’ όλα χαρούμενη. Το παιδί μου είναι ένας άνθρωπος που εξελίσσεται, μεγαλώνει, κάθε μέρα που περνάει το βλέπω να αλλάζει και όλο αυτό με συγκινεί.

Ακόμη κι αν είμαι κουρασμένη, ο Βαγγέλης με ξεκουράζει, είναι υποστηρικτικός και λειτουργούμε ομαδικά και οργανωτικά. Αυτό με βοηθάει πολύ.

Ο ερχομός ενός παιδιού άλλαξε τις ισορροπίες;

Μπήκα στο χώρο του θεάματος στα 19 μου, έχουν περάσει χρόνια, έχω ψηθεί ξέρω τι θέλω, ξέρω ποια είμαι. Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί στον κόσμο αλλάζουν οι ισορροπίες, αλλάζουν τα δεδομένα και δεν έχει καμία σχέση η ζωή πώς ήταν πριν και πώς είναι μετά. Σίγουρα για εμένα η κάθε γέννηση είναι ένα θαύμα, ειδικά στη σημερινή εποχή που και οι δυο γονείς ασχολούνται με το παιδί (θέλω να πιστεύω).

Ο Βαγγέλης έχει αγκαλιάσει τον ρόλο του πατέρα με τον καλύτερο τρόπο και η αλήθεια ήταν κάτι που ήξερα ότι θα συμβεί.

Τελικά υπάρχει αυτή η στιγμή που λες «είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»;

Δεν θα μιλήσω για καμπανάκι… Όταν άρχισα να πιάνω το γατάκι μας σαν να το νανουρίζω, μου είπε ο άντρας μου ότι «κάτι βλέπω ότι γίνεται». Πάντα αγαπούσα τα παιδιά βέβαια, αλλά τώρα είμαι πιο κοντά τους από ποτέ.

Πώς είναι η ζωή με τον Βύρωνα;

Όταν βλέπω τον άντρα που αγαπώ σε μία μικρογραφία, στο γιο μας, το λέω γιατί ο Βύρωνας μοιάζει στον Βαγγέλη, το χάνω το μυαλό μου. Προσπαθώ να κάνω καθημερινά πολλές δραστηριότητες μαζί του, γιατί είναι απολαυστικός και μου δίνει πολλή χαρά. Όποιος θέλει να γίνει γονέας εύχομαι να ζήσει αυτή τη μαγεία.

Η σχέση με τον Βαγγέλη άλλαξε;

Ένιωσα και νιώθω μεγάλη σιγουριά με τον Βαγγέλη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον μεγάλο Σερίφη…

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com