Νέα

Νίκος Μακρόπουλος: «Αν δεν ήμουν τραγουδιστής θα ήθελα να είμαι παλιατζής»

Ο Νίκος Μακρόπουλος με αφορμή την πρεμιέρα του με τον Κώστα Καραφώτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο επάγγελμα που θα ήθελε να κάνει, εάν δεν βρισκόταν στο χώρο της μουσικής, στους ανθρώπους που τον έχουν μπερδέψει φυσιογνωμικά, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Αν δεν ήμουν τραγουδιστής θα ήθελα να είμαι παλιατζής, να πουλάω αντίκες, μου αρέσει πολύ» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώ τάχθηκε υπέρ της Νατάσας Μποφίλιου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η φωτογράφιση που έκανε στο Λονδίνο.

«Το να φωτογραφηθεί κανείς με ρούχα δεν είναι δα ότι αλλάζει και στάση ζωής. Εγώ είμαι με τη Νατάσα Μποφίλιου» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στους καλλιτέχνες με τους οποίους τον έχουν μπερδέψει τόνισε: «Με έχουν μπερδέψει με τον Ζαζόπουλο, τον Οικονομόπουλο και ότι τελειώνει σε -όπουλος. Δεν με πειράζει απλά τους κοίταξα και γέλασα, δεν ήθελα να τους χαλάσω τη διάθεση».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ο Νίκος Μακρόπουλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και σχολίασε αν υπήρξαν γυναίκες από τις οποίες βίωσε την απιστία: «Όσο κι ο δικός σου σύντροφος μπορεί να ζηλέψει που κι εσύ γυρίζεις στα μαγαζιά, έχεις να κάνεις με cameraman, με σκηνοθέτες. Είναι στον άνθρωπο να ζηλεύει κορίτσι μου».

Απαντώντας στο αν θα συγχωρούσε την απιστία: «Δεν μου έχει συμβεί να το μάθω. Αν το μάθω, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Μπορεί να το συγχωρήσω. Γιατί όχι; Τι να σου πω δεν θυμάμαι αν έχω απιστήσει. Είναι πολύ παλιά όλα αυτά που λες».

protothema.gr


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com