Νέα

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Έκανα λάθος που απάντησα στην ερώτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην ερώτηση που είχε δεχτεί πριν από μερικές ημέρες, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό αν θεωρεί ότι η Δέσποινα Βανδή ζηλεύει βλέποντας τις ερωτικές σκηνές με την ίδια και τoν σύντροφό της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», όπου και υποδύονται το ζευγάρι.

Τότε, η Ηλιάνα Μαυρομάτη είχε απαντήσει: «Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

Μιλώντας στο περιοδικό «Hello», η ηθοποιός δήλωσε πως θεωρεί λάθος το ότι απάντησε τότε σε αυτή την ερώτηση.

«Έκανα λάθος που απάντησα στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μια άκομψη ερώτηση και για τον Βασίλη και για τη σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάζουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα μάθημα για μένα, σε κάποιες ερωτήσεις δεν πρέπει να απαντάς», είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω πως δεν θα με ρωτούσε κανείς τίποτα, αν ο συμπρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνούν και οι ίδιοι με τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου, λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου. Θα μάθω σιγά σιγά», συμπλήρωσε.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com