Νέα

Χρήστος Δάντης: «Έχω ακούσει να λένε πολύ άσχημα πράγματα για μένα…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δε μου αρέσουν οι τιμές και τα λάβαρα. Δε μου αρέσει τίποτα από αυτά. Για μένα, η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας που σε κάνει σοφότερο αλλά σε κρατάει και νέο στο μυαλό» ανέφερε αρχικά ο γνωστός μουσικός.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Δάντης μίλησε για όσα έχει ακούσει να λέγονται για εκείνον μέσα στον μουσικό χώρο δίνοντας ως παράδειγμα την τελευταία του συνεργασία.

«Έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα στο χώρο για μένα. Κουτσομπολιά… Τελευταία, έφτασε στα αυτιά μου ότι όταν προτάθηκε το όνομά μου για το μαγαζί που εμφανίζομαι, υπήρξε ένα περιβάλλον που έλεγε “τώρα με τον τύπο που έχει αποτύχει και επίσημα και εμφανίζεται σε μικρά μαγαζάκια, θα πάρετε αυτόν;”

Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την καθ’ επιλογήν εργασία. Εγώ επιλεγμένα ήθελα να είμαι το αφεντικό μου. Δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν και δε θέλω. Και γι’ αυτό συνεργάζομαι με ανθρώπους με τους οποίους εκ των προτέρων ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω» αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης.

«Αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να εισχωρήσεις στη φάση τη μουσική, είναι να προκαλέσεις όσο πιο πολύ γίνεται» ανέφερε σχετικά με τα νέα παιδιά που προσπαθούν τώρα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Τέλος, ο Χρήστος Δάντης παραδέχτηκε ότι η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου τον κάνει ό,τι θέλει.

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com