Νέα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας Ελένης Φουρέιρα – Έγκυος στον έκτο μήνα

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία πριν λίγες μέρες επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζαμε, ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της.

Υπενθυμίζεται πως η δημοφιλής τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επικαλούμενη λόγους υγείας, ωστόσο τα ΜΜΕ απο νωρίς μιλούσαν για ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, όσο κι αν η ίδια δεν αποκάλυπτε το παραμικρό.

Η τραγουδίστρια, στη φωτογραφία που δημοσίσευσε ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αλμπέρτο Μποτία, με την φουσκωμένη κοιλιά της να φαίνεται. Και οι δύο είναι χαμογελαστοί και συγκινημένοι για το ευτυχές γεγονός.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλιά

Αφού αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της, η εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, η Φουρέιρα θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στα Madwalk που έρχονται σε λίγες εβδομάδες.

φουρειρα

Η εκπομπή “Breakfast@star”, το πρωί της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου, αποκάλυψε που και πότε πρόκειται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως έγκυος.

φουρειρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα, θα πραγματοποιήσει act στo Madwalk, στις 13 Δεκεμβρίου, και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να ερμηνεύει μπαλάντα, αφού οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να χορεύει όπως μας έχει συνηθίσει.

φουρειρα

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και πρόκειται να γεννήσει τον Φεβρουάριο του 2023.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com