Νέα

J2US: Κι όμως, ο Χρήστος Μάστορας διέκοψε την ροή για «ηλίθιο λόγο»

Σε πλήρη εξέλιξη βρισκόταν το J2US το βράδυ τους Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha όταν και το κινητό τηλέφωνο της Δέσποινας Βανδή χτύπησε απρόσμενα. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μάλιστα φάνηκε να μην γνωρίζει την εβδομαδιαία επαγγελματική υποχρέωση της συναδέλφου και καλής του φίλης.

«Είμαι στην εκπομπή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι. Είμαστε στον αέρα του J2US! Παιδιά, με παίρνει ο Χρήστος Μάστορας και δεν ξέρω γιατί! Έχεις ξεχάσει ότι έχω κάθε Σάββατο το J2US, Χρήστο;» τόνισε, μέσα σε όλα, η Δέσποινα Βανδή. Τότε ο Νίκος Κοκλώνης της ζήτησε να βάλει τον γνωστό τραγουδιστή σε ανοικτή ακρόαση.

Έτσι και ο Χρήστος Μάστορας πρόδωσε τον λόγο του συγκεκριμένου τηλεφωνήματος. «Γεια χαρά σε όλους και συγνώμη! Ο ηλίθιος λόγος που πήρα τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή, την υπέρτατη σταρούμπα είναι γιατί ήθελα να την καλέσω στα γενέθλια μου. Αλλά και όποιος άλλος γουστάρει από εκεί πέρα έρχεται. Ωχ Θεέ μου, πως έγινε τώρα αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά αλλά θα σου στείλω, Δέσποινα, την διεύθυνση σε ένα μήνυμα».

Συμβαίνουν φυσικά και αυτά στα ζωντανά προγράμματα όπως το J2US…

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com