Νέα

Αντώνης Ρέμος: Η κόρη μου είναι άτυχη – Έχει μαμά την Υβόννη και μοιάζει σε μένα

H κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, η Ελένη Πασχαλίδου μεγάλωσε και όπως λένε όλοι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο πατέρας της δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Ελένη.

“Η δύναμή μου, η αγάπη μου, ο κόσμος μου. Είναι ώρα για το σόου” έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στη λεζάντα.

Στην εν λόγω φωτογραφία ο τραγουδιστής βρίσκεται μπροστά σε έναν καθρέφτη και στο πλευρό του η μικρή Ελένη του κάνει νόημα χαμογελαστή ότι όλα είναι έτοιμα…

Αντώνης Ρέμος: Η κόρη μου είναι άτυχη - Έχει μαμά την Υβόννη και μοιάζει σε μένα [Εικόνα]

Έχει μεγαλώσει πολύ, έχει ψηλώσει και έχει υπέροχα καστανόξανθα μακριά μαλλιά.

ρεμος

“Η κόρη μου έχει την ατυχία να μοιάζει σε μένα”

Ο ίδιος ο Ρέμος είπε για την κόρη του σε πρόσφατη συνέντευξη ότι δυστυχώς μοιάζει σε εκείνον και όχι στη μαμά της.

Πριν από λίγες μέρες ο ίδιος και η Καίτη Γαρμπή μίλησαν για τη συνεργασία τους.

“Μετά από 25 χρόνια βρισκόμαστε ξανά στη σκηνή μαζί για να τραγουδήσουμε παρέα. Η Καίτη ήταν που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και μου άπλωσε το χέρι” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: “Όταν μιλάμε για τον Αντώνη, πάντα το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένη που θα συνεργαστώ μαζί του, ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τον συνάδελφό του”.

Μεταξύ άλλων οι δύο καλλιτέχνες αναφέρθηκαν ο ένας στο παιδί του άλλου. Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χαριτολογώντας ότι η κόρη του Αντώνη Ρέμου είναι “ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά”.

μποσνιακ

Πατώντας στο σχόλιο της, ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: “Η Ελένη έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα”.

Μπόσνιακ

Μιλώντας για την κόρη του έχει πει:

“Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου” και της είπα ‘μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’ και συγκινήθηκα πάρα πολύ”.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com