Νέα

Κ. Γαρμπή για Α. Ρέμο: «Σέβεται τον συνάδελφο, τον εκτιμά και ίσως τον βάζει σε μια θέση καλύτερη από τη δική του»

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μία συνέντευξη στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή τη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο τον φετινό χειμώνα. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 2 Νοεμβρίου, και προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Happy Day», οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη μουσική συνύπραξή τους, ύστερα από 25 χρόνια.

7119_ANTONIS_REMOS_KETI_GARMPI_2112022

«Συνεργαζόμαστε ξανά μετά από 25 χρόνια. Νιώθω πολύ συγκινημένος. Η Καίτη μου άπλωσε το χέρι στα πρώτα μου βήματα» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Όταν μιλάμε για τον Αντώνη Ρέμο το πρώτο που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Δεν είναι τυχαίο, για αυτό και είμαι ευτυχισμένη που συνεργάζομαι μαζί του. Αποδίδει στον συνάδελφό του αυτό που του πρέπει, αυτό που του αξίζει, ξέρει να σέβεται τον συνάδελφο του, να τον εκτιμά και ίσως να τον βάζει σε μια θέση καλύτερη από τη δική του με μεγαλοσύνη και γενναιοδωρία. Σε αγαπάμε βρε» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή θα συναντηθούν ξανά στο NOX στις 5 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

protothema.ggr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com