Νέα

Ήβη Αδάμου: Ο λόγος που αρνείται να μετακομίσει στην Αθήνα με τον Μιχάλη Stavento και την κόρη τους

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της με τον Διονύση Σχοινά σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, η Ήβη Αδάμου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια για τον Μιχάλη Stavento, την κόρη τους και τον λόγο που δεν επιθυμούν να μετακομίσουν μόνιμα στην Αθήνα από την Αλεξανδρούπολη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Τον Διονύση Σχοινά τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Ο Μιχάλης είναι εκεί για να με στηρίζει, να μου δίνει τις συμβουλές του, να μου λέει μία γνώμη… Την κόρη μας την έχουμε πάρει μαζί σε 1-2 συναυλίες που ήμασταν με τον Μιχάλη και είχε ενθουσιαστεί πολύ» ανέφερε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

Όσο για τον λόγο που αρνείται κατηγορηματικά να αλλάξει πόλη η ίδια και η οικογένειά της, η Ήβη Αδάμου σημείωσε πως «δεν υπάρχει αυτή η σκέψη. Η Αλεξανδρούπολη προσφέρει μία υπέροχη ισορροπία, ειδικά αν έχεις οικογένεια και παιδί. Δεν είναι κάτι που θα άλλαζε, σε καμία περίπτωση».

Η νεαρή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είναι ανοιχτή στο να αλλάξει το look της, ενώ δεν αποκλείει να τη δούμε κάπου τηλεοπτικά μαζί με τον Μιχάλη Stavento.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com