Νέα

Γιώργος Χατζηνάσιος: «Ο Γιάννης Πάριος πιάνει μεγαλύτερη μάζα, είναι πιο κοντά από τον Γιώργο Νταλάρα»

“Το ρεπερτόριο του Νταλάρα είναι πιο ανήσυχο. Και τα κομμάτια του Πάριου είναι διαχρονικά, αλλά έχουν πιο πολύ βασάνισμα και πιο καλή επιλογή στίχου” δήλωσε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος βρέθηκε «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε μεταξύ άλλων για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί αλλά και για τον λόγο που θεωρεί πως ο Γιάννης Πάριος είναι μεγαλύτερος καλλιτέχνης από τον Γιώργο Νταλάρα.

«Υπάρχει χρόνια ένας διαχωρισμός, όπως ήταν Βουγιουκλάκη με Καρέζη, είναι Πάριος και Νταλάρας. Είναι και οι προσωπικότητες διαφορετικές που επεμβαίνουν επάνω στην τέχνη. Υπάρχει κόσμος που θέλει και τρελαίνεται να ακούει και δικαίως τον Νταλάρα και δεν συμβαδίζουν με το άκουσμα του Γιάννη Πάριου. Υπάρχει κόσμος, που διαχωρίζει τη θέση του και θέλει να ακούει Πάριο» είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Ποιον θεωρεί μεγαλύτερο τραγουδιστή; «Επειδή ο Γιάννης Πάριος πιάνει μεγαλύτερη μάζα και απευθύνεται πολύ και στο γυναικείο κοινό, νομίζω ότι είναι πιο κοντά ο Γιάννης Πάριος. Το ρεπερτόριο του Νταλάρα είναι πιο ανήσυχο. Και τα κομμάτια του Πάριου είναι διαχρονικά, αλλά έχουν πιο πολύ βασάνισμα και πιο καλή επιλογή στίχου. Είναι ερωτιάρης ο Πάριος και δεν ξέρω και πόσες φορές έχει παντρευτεί» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

zappit.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com