Νέα

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο MEGA – Τι θα παρουσιάσει

Οι εκπομπές της, τα show της στο MEGA έχουν γράψει ιστορία, καταφέρνοντας στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης να κάνει πρωτόγνωρες για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο παραγωγές.

Καλλιτέχνες… στριμώχνονταν για να κερδίσουν ένα «πέρασμα» από το «Μπράβο», ενώ πολλοί από τους σημερινούς αστέρες της μουσικής σκηνής έκαναν εκεί τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Ρούλα Κορομηλά ετοιμάζει τη MEGA-λη επιστροφή της, αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το MEGA για να αναλάβει την παρουσίαση στο «Σπίτι με το MEGA». Η μουσική εκπομπή που «γεννήθηκε» εν μέσω πανδημίας, κάνοντας τους τηλεθεατές να ξεχνιούνται, φιλοξένησε σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής. Σύντομα λοιπόν θα επιστρέψει στη συχνότητα του MEGA και οικοδέσποινα στο «Σπίτι με το MEGA» θα είναι η Ρούλα Κορομηλά.

Οι επαφές με το κανάλι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι «μηχανές» έχουν μπει μπροστά ώστε πολύ σύντομα, μέσα στον επόμενο μήνα, τον Νοέμβριο, η Ρούλα Κορομηλά να καλωσορίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του MEGA με σκοπό μία φορά τη βδομάδα να διασκεδάζουν με τη μουσική εκπομπή…!

    newsit.gr
    Show More

    Related Articles

    Back to top button
    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com